Boutique-hotelli Ilola Inn

Välimerellisen tunnelman Ilola Inn

Välimerellisiä tunnelmia Päijänteellä? Sysmään juuri avattu ylellinen Ilola Inn -hotelli tekee pysähdyksestäsi ikimuistoisen. Tule veneellä tai autolla ja nauti virkistävistä juomista ja pikkusuolaisista upealla puuterassilla. Aivan järven tuntumassa sijaitseva, vuodelta 1885 peräisin olevaan kestikievariin entisöity pienhotelli kutsuu myös yövieraaksi Päijänne-näkymillä.

Kodikkaasti sisustetun hotellin persoonallisten huoneiden ja sviittien näkymät avautuvat läheiselle järvelle. Neljän hotellihuoneen ja neljän sviitin kokonaisuus on vuokrattavissa kokonaan esimerkiksi juhliin tai yritysten tarpeisiin.

Auringossa kylpevä suuri puuterassi porealtaineen ja lounge-nurkkauksineen luo täydellisen tunnelman ylelliselle lomalle. Grilli-illat viikonloppuisin houkuttelevat herkuttelijoita. Keittiössä suositaan pientuottajien ja -toimittajien tuotteita ja mm. burgereissa käytetään paikallisen sysmäläisen Risteli Charolais -nautatilan lihaa.

Hotellipäällikkö Satu Ärling toivottaa kaikki tervetulleiksi aistimaan pienen ja ylellisen boutique-hotellin ilmapiiriä sekä maistelemaan paikallisia makuja.

Leivonnaiset on pitkälti itse leivottuja, erikoisuuksina ovat kehuja keränneet ruokaisat piiraat sekä muhkeat täytetyt croissantit, joita saa aukioloaikoina ison terassin kahvilasta, aurinkoinen Satu kertoo.

Linjakkaan moderneilla kalusteilla sisustettu kesäterassi kutsuu viettämään päivää. Terassin musta-punainen sisäkahvila tarjoaa suojan sateelta ja sinne on helppo istahtaa vaikkapa erikoiskahville tai samppanjalasilliselle.

Tilausravintolana toimivan ravintolan ruokalistalta löytyy aina kalaa. Lautasella paikallisen sysmäläisen kalastajan aamulla nostamaa kuhaa, korvasienimuhennosta, perunapinaattikakkua ja paahdettua parsaa.

Kotimainen naudan sisäfileepihvi kaikilla herkuilla.

Satamasta löytyy 20 vierasvenepaikkaa ja veneilijöille suihkut, sauna sekä wc. Puulämmitteinen rantasauna omalla uimalaiturilla on vuokrattavissa ja ympärivuotinen ulkouima-allas valmistuu pian hotellivieraiden iloksi. Ilola Inn vuokraa myös sup-lautoja ja fatbike-pyöriä. Läheinen Päijätsalon alue vastapäätä tarjoaa kiehtovia päivä- ja luontoretkireittejä.

Vinkkaa ystäville

LISÄÄ TARINOITA

Tutustu myös seuraaviin kiehtoviin yritystarinoihin

Vääksyn Mylly & Puoti

Vireä Vääksyn Mylly Oy on yksi Suomen 30 jäljellä olevasta pienmyllystä ja harvinaisena nähtävyytenä ainutlaatuinen vierailukohde. Asikkalan Vääksyn kanavan läheisyydessä sijaitseva raamikas mylly on jauhanut viljaa jo vuodesta 1942 ja on nykyään tunnettu myös innovatiivisista ja terveysvaikutteisista tuotteistaan.
lue lisää

Panimoravintola ja pienpanimo Krouvin Sahti

Hartolan kauniilla maaseudulla Kalhonkylässä Krouvin alueella toimii sahtia valmistava panimoravintola, idyllinen tanssilava sekä rannan vieressä sijaitseva camping-alue.
lue lisää

nälkään & janoon

Syö ja juo Lahden seudulla

Maukkaita tarinoita

Makureitit

Syyspäivä Vääksyssä

5 koh.
5 km
2-3h
Lue lisää

Hemmottelua Heinolassa

5 koh.
7.5 km
5 min. / siirtymä
Lue lisää

Ihastu syksyiseen Iittiin

5 koh.
40 km
50 min
Lue lisää

Makua syksyyn Hollolassa

5 koh.
27 km
40 min
Lue lisää

Lahden makukierros

5 koh.
2.5 km
4-6h
Lue lisää

Viikonloppuna Päijänteen suuntaan

4 koh.
35 km
4-6 h
Lue lisää

Herkutellen Itä-Hämeessä

5 koh.
42 km
3-5 h
Lue lisää

Lahtelainen kierros

5 koh.
3.5 km
4-5 h
Lue lisää

Puhtaita makuja ja syksyn tunnelmia

Lue lisää
Etusivu
Tarinat
Reitit
Syö ja juo