Kumpeli Spa

Kumpeli Spa Tähtiniemen sillan kupeessa kutsuu nauttimaan

Heinolan kylpyläperinnettä jatkavan kylpylä- ja kokoushotelli Kumpeli Span ravintolan näkymät Kymijoelle ihastuttavat ympäri vuoden. Valkoinen näköalaterassi yrttitarhoineen on lämpimänä kesäpäivänä elämys ja pysähtymisen arvoinen paikka. Upealla terassilla on mahdollisuus nauttia juomien lisäksi ruokia hotellin uudistuneelta á la carte -listalta, jolta löytyy esimerkiksi itse savustettua lohta, paellaa, hampurilaisia sekä Wings-kanansiipiä.

Kumpeli Span rentotunnelmaisessa ravintolassa pääsee ihastelemaan upeita auringonlaskuja ja maistelemaan á la carte -listan herkkuja, joissa maistuvat sesongin parhaimmat maut. Keltavahveroa sisältävä hienostunut sienicapuccino on yksi uusista alkuruoista ja aina klassikko Toast skagen -katkarapuleipä toimii mainiosti kevyenä lounaana esimerkiksi kylpyläkäynnin jälkeen.

Paikan päällä savustettu lohi on keittiön ylpeyden aihe ja sitä tarjoillaan kesäisten lisukkeiden kanssa.

Suklaan ystäviä hemmotellaan suussa sulavalla suklaabrowniella ja kirsikkahillokkeella. Makuhermoja hivelevä tyrnijäädyke viilentää kuumana kesäpäivänä.

Pitkän historian kylpyläkaupunkina omaavassa Heinolassa on panostettu kylpylä- ja hyvinvointipalveluiden lisäksi myös ulkoilu- ja lenkkeilymahdollisuuksiin. Virkistävä lenkki tai kävelyhetki hotellin lähimaastossa ennen hotellin runsasta aamiaista saa päivän alkamaan entistä paremmin. Kylpylän moderni ja monipuolinen saunamaailma spa-allasalueineen sekä relax-rentoutumistiloineen on kokemisen arvoinen.  

Hyvä ruoka, palvelu ja upeat maisemat yhdistyvät täydellisesti Heinolan keskustasta kilometrin päässä sijaitsevassa kylpylähotellissa, joka on suunniteltu aikuiseen makuun.

Perheomisteinen Kumpeli Spa hotelli tarjoaa täydellisen irtioton ja miniloman sekä tasokkaita ravintolaelämyksiä rauhallisessa ja kaunistunnelmaisessa miljöössä.

Vinkkaa ystäville

LISÄÄ TARINOITA

Tutustu myös seuraaviin kiehtoviin yritystarinoihin

Lahtelainen trio

Pitkän linjan ammattilaiset ja palkitut ravintoloitsijat Kati Onnela ja Sami Häkkinen luotsaavat kolmea eri ravintolaa Lahdessa. Lahtelaisen ravintolakulttuuriin oman mausteensa tuoneiden ja sen valtakunnalliselle tasolle nostaneiden yrittäjien ensimmäinen ravintola oli vuonna 2007 perustettu klassista ranskalaista ja pohjoismaista keittiötä taidokkaasti yhdistävä Ravintola Roux. Lämmintunnelmainen bistroruoan ja viinien ystävän Bistro Popot on taas Rouxin rennompi pikkusisko. Uusin ravintola Kokka Bistro & Bar satamassa luottaa laadukkaisiin ja yksinkertaisiin raaka-aineisiin sekä valloittavaan tunnelmaan.
lue lisää

Iitin maatilatori

Iitin Kausalassa sijaitseva ja vanhaan navettaan kauniisti remontoitu maalaisrustiikkinen Maatilatori palvelee niin ohikulkevia, mökkiläisiä kuin paikallisia. Korkealaatuisista liha- ja leipomotuotteista kuulu lähiruokamyymälä on viihtyisä kohtaamispaikka, jonka kahvilassa ja kesäterassilla on aina kodikas ja aurinkoinen tunnelma.
lue lisää

nälkään & janoon

Syö ja juo Lahden seudulla

Maukkaita tarinoita

Makureitit

Syyspäivä Vääksyssä

5 koh.
5 km
2-3h
Lue lisää

Hemmottelua Heinolassa

5 koh.
7.5 km
5 min. / siirtymä
Lue lisää

Ihastu syksyiseen Iittiin

5 koh.
40 km
50 min
Lue lisää

Makua syksyyn Hollolassa

5 koh.
27 km
40 min
Lue lisää

Lahden makukierros

5 koh.
2.5 km
4-6h
Lue lisää

Viikonloppuna Päijänteen suuntaan

4 koh.
35 km
4-6 h
Lue lisää

Herkutellen Itä-Hämeessä

5 koh.
42 km
3-5 h
Lue lisää

Lahtelainen kierros

5 koh.
3.5 km
4-5 h
Lue lisää

Puhtaita makuja ja syksyn tunnelmia

Lue lisää
Etusivu
Tarinat
Reitit
Syö ja juo